Me time!

Even weggaan van huis, om thuis te komen bij jezelf…

Een retraite op Terschelling geheel gericht op jou.

GOOI DE TROSSEN LOS!

Vaar het water over naar Terschelling. Een paar dagen los zijn van je dagelijkse leven, waarin je de tijd kunt nemen écht stil te staan bij wat jou bezighoudt. Op het eiland kun je door de verrekijker naar jouw leven kijken. Soms is het nodig of fijn een pas op de plaats te maken, want door even stil te staan kom je verder.

Voor wie?
De retraite ‘Me time’ is bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij het loslaten van stress of verdriet, wanneer je voelt op een splitsing te staan of wanneer je een verandering wilt aanbrengen in je leven. Tijdens de retraite krijg je weer helder zicht op jezelf, je overtuigingen en je emoties. We ondersteunen je bij het opruimen van belemmeringen met als doel dat een gewenste verandering tot stand komt. Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf.

De retraite is te boeken in de vorm van een midweek of weekend, als groep, duo, solo aansluitend aan een groep of als individueel traject.

Voor jou!
Tijdens de retraite is elke dag tijd voor je ingericht. Een compleet en evenwichtig programma gericht op jou. Je kunt hierbij denken aan persoonlijke sessies, lichaamswerk, massage, dans en ademhalings- en visualisatietechnieken. Alles met als doel: laat los wat niet meer dient, kom thuis in je lijf en omarm je essentie. En ben je vrij; dan is er ruimte het eilandleven ontdekken of om even op adem te komen en op te laden. Met een boek voor het haardvuur of buiten in de zon, relaxen in de sauna of even een middagdutje doen. Behoefte aan buiten? Stap op de fiets en trap de wind tegemoet, snuif de boslucht op tijdens een wandeling of begroet de zee op het brede strand dat Terschelling rijk is. Het is allemaal aan jou.

Programma
De retraite ‘Me time’ is inclusief overnachtingen, ontbijt en diner, een fiets, een thuisplan en nagesprek bij thuiskomst.

Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden, prijzen en data.
ilmatrip@live.nl
06-12679440
info@walvisvaarder.nl