Lichaamsbehandelingen


Als vanzelfsprekend willen wij onze huid soepel houden, maar we weten allemaal dat dat een illusie is. Toch kunt u de tijd vertragen door uw lichaam te verwennen met een lichaamsbehandeling. Wij bieden u diverse lichaamsbehandelingen met ontslakkende, verstevigende of ontspannende werking. Ook zorgen de behandelingen voor een strakke, schone en zachte huid en daarbij is het veelal een weldaad voor de gewrichten.PERFECT BODY MASSAGE 30/50 MIN.

€ 37,50/65

Een ontspanningsmassage van 30- of 50 minuten, gemasseerd door een stevige hand.

HIMALAYA SALT STONE 90 MIN.

€ 110

Massage met verwarmde zoutstenen die spierpijn en andere pijnklachten verlichten. Ervaar ontspanning, ontgifting en warmte op zijn best! Zuivert en verwarmt vergelijkbaar met drie dagen detox.

HOTSTONE MASSAGE 45 MIN.

€ 57,50

Een diep verzachtende en zintuiglijke behandeling met een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vochtafdrijvend resultaat. [ comfort zone ] maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.

AROMASOUL 4 ELEMENTS 60 MIN.

€ 75

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis langs één van de vier verschillende werelden. Mediterraan/Indiaas/Arabisch/Oriental met werkingen als verzachtend, kalmerend, anti-stress, vocht afdrijvend, verstevigend, energierijk, herstellend en/of verstevigend voor lichaam, geest en ziel..

AROMA SOUL SCRUBS 30 MIN.

€ 37,50

Een uniek, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrubritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u een stral- ende huid en een ontspannen geest.
Vormt een ideale aanvulling op de aromasoul ritual massage.

MERMAID 75 MIN.

€ 100

Mud- of een algenpakking. Een behandeling op basis van alginaten en laminaria algen. Stimuleert vetafbraak, remineraliserend en hydrateert het weefsel, waardoor het lichaam wordt geremodelleerd.

PRO SLEEP MASSAGE 60 MIN.

€ 75

Een innovatieve massage die gebaseerd is op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, een betere slaap en sneller herstel van een jetlag. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, Indone- sische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels zorgen voor een kalme, rustige en vredige toestand.

NEW LIFE 90 MIN.

€ 125

Scrub, Verstevigende pakking en maternity massage. Heerlijk in tijden van grote verandering en gebroken nachten. Reset van je lijf en geest... ideaal kraamcadeau voor de nieuwe mama!

SACRED NATURE BODY

ORGANIC
Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kun je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve behandeling met ons Sacred Nature systeem. Dit systeem bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert.
• SACRED NATURE GEZICHT & LICHAAM 90 MIN.€ 125
• HET BESTE VAN TWEE WERELDEN 120 MIN.€ 145
Ontspannende lichaamsscrub, massage en gelaatsbehandeling

BLISS THERAPY 75 MIN.

€ 90

Bliss Therapy by Ilma. Lichaamsgerichte, subtiele massage therapievorm die ervan uitgaat dat (ingrijpende) levenser- varingen niet alleen in je geheugen worden opgeslagen, maar ook in je lichaam. Tijdens de 'massage' help ik je te voelen wat je ervaart aan sensaties, gevoelens en reacties van je lijf. Door dit te voelen wordt je bewuster van wat er leeft in jouw lichaam en geest.

KLANKSCHAAL MASSAGE 75 MIN.

€ 90

Klankschaal massage by Ilma. Harmonie in alle cellen van het lichaam voor balans en ontspanning. Uw lichaam wordt volledig ingemasseerd met een speciale boter om uw huid intensief te voeden, waarna een actieve en energie gevende manuele massage volgt. De klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur.

HEAVENLY DREAM BY ILMA 30 MIN.

€ 45

Ontspanning & ademhaling meditatie. Blessing ritual.

CONNECTIVE TISSUE 30 MIN.

€ 25,00