Lichaamsbehandelingen


Als vanzelfsprekend willen wij onze huid soepel houden, maar we weten allemaal dat dat een illusie is. Toch kunt u de tijd vertragen door uw lichaam te verwennen met een lichaamsbehandeling. Wij bieden u diverse lichaamsbehandelingen met ontslakkende, verstevigende of ontspannende werking. Ook zorgen de behandelingen voor een strakke, schone en zachte huid en daarbij is het veelal een weldaad voor de gewrichten.PERFECT BODY MASSAGE 30/50 MIN.

€ 35/60


CONNECTIVE TISSUE 30 MIN.

€ 22,50


HIMALAYA SALT STONE 90 MIN.

€ 100

Massage met verwarmde zoutstenen die spierpijn en andere pijnklachten verlichten. Ervaar ontspanning, ontgifting en warmte op zijn best! Cocooning wrap zuivert en verwarmt vergelijkbaar met drie dagen detox. Met een Tranquillity face massage voor een diepe ontspanning.

HOTSTONE MASSAGE 45 MIN.

€ 50

Een diep verzachtende en zintuiglijke behandeling met een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vochtafdrijvend resultaat. [ comfort zone ] maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.

MERMAID 75 MIN.

€ 90

Mud- of een algenpakking. Een behandeling op basis van alginaten en laminaria algen. Stimuleert vetafbraak, remineraliserend en hydrateert het weefsel, waardoor het lichaam wordt geremodelleerd.

NEW LIFE 60 MIN.

€ 65

Pakking, maternity massage. Heerlijk in tijden van grote verandering en gebroken nachten. Reset van je lijf en geest... ideaal kraamcadeau voor de nieuwe mama, maar ook heerlijk voor papa!

KLANKSCHAAL MASSAGE 75 MIN.

€ 75

Klankschaal massage by Ilma. Harmonie in alle cellen van het lichaam voor balans en ontspanning. Uw lichaam wordt volledig ingemasseerd met een speciale boter om uw huid intensief te voeden, waarna een actieve en energie gevende manuele massage volgt. De klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur.

BLISS MASSAGE THERAPY 90 MIN.

€ 90

Bliss massage by Ilma. Lichaamsgerichte, subtiele massage therapievorm die ervan uitgaat dat (ingrijpende) levenser- varingen niet alleen in je geheugen worden opgeslagen, maar ook in je lichaam. Tijdens de massage help ik je te voelen wat je ervaart aan sensaties, gevoelens en reacties van je lijf. Door dit te voelen wordt je bewuster van wat er leeft in jouw lichaam en geest.

PRO SLEEP MASSAGE 60 MIN.

€ 65

New by [ comfort zone ] een innovatieve massage die gebaseerd is op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, een betere slaap en sneller herstel van een jetlag. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, Indone- sische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels zorgen voor een kalme, rustige en vredige toestand.

AROMA SOUL SCRUBS 30 MIN.

€ 35

Een uniek, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrubritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u een stral- ende huid en een ontspannen geest.
Vormt een ideale aanvulling op de aromasoul ritual massage.

AROMASOUL 4 ELEMENTS 60 MIN.

€ 65

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden. Verzachtend, kalmerend en anti-stress. Mediterraan: vochtafdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit. Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht. Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als antistressbehandeling.

SACRED NATURE BODY

• ONTSPANNENDE FULL-BODY MASSAGE 60 MIN.€ 65
• SACRED NATURE GEZICHT & LICHAAM 90 MIN.€ 100
• HET BESTE VAN TWEE WERELDEN 120 MIN.€ 115
Ontspannende lichaamsscrub, massage en gelaatsbehandeling

HEAVENLY DREAM BY ILMA 30 MIN.

€ 30

Ontspanning & ademhaling meditatie. Blessing ritual.