Gezichtsbehandelingen


Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Sommige kenmerken vinden we mooi, andere willen we graag verbeteren. Of u nu om huidveroudering, hyperpigmentatie of een vitalere uitstraling gaat; wij hebben de expertise.

Wij beginnen elke behandeling met een analyse en intake. 

TRANQUILITY WELCOME RITUAL

Het tranquility welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquility bestaat uit een aantal aromatische oliën zoals Palmarosa en sinaasappel, die voor ontspanning en rust zorgen..

SUBLIME 45/60/75/90 MIN.

€ 67,50/90/112,50/135

Een exclusieve anti-aging gelaatsbehandeling, afgestemd op uw behoefte. Een actieve gelaatsbehandeling, dankzij de kracht van de actieve ingrediënten en de exclusieve active lift massage. Dit is een massage waarbij we gebruik- maken van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de traditionele Japanse ‘kobido’ techniek. De exclusieve archi-lift technologie in combinatie met active lift massage herstelt het volume van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Voor een frisse, levendige, jong uitziende huid.

ADVENTURE 50/75/90/120 MIN.

€ 60/85/100/130

Houdt u wel van een verrassing? Of geen zin om zelf iets te bedenken, gewoon lekker liggen. Boek dan voor een avontuur van 50/75/90/120 minuten. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden.
In elke behandeling zit een welkomstritueel, reiniging, dieptereiniging, massage en masker. Wij hebben een zee aan mogelijkheden. Samen met u maken wij een keuze passend bij uw huidtype. Voor de geïnteresseerden volgen de specifieke mogelijkheden. Speciale wensen? Meld ze bij uw boeking.

 

HYDRAMEMORY [ adventure ]

Een diep hydraterende behandeling voor gezicht, nek en decolleté met vocht inbrengende en verzachtende werking. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid en geeft de huid een mooie, frisse en jeugdige uitstraling.

REMEDY SOOTHING [ adventure ]

Een behandeling voor de gevoelige huid. Heeft een verzachtende, beschermende werking en brengt de huid opnieuw in balans. Aanbevolen voor de gevoelige huid die last heeft van roodheid, rosacea en broze haarvaten. De huid is in balans en zichtbaar verzacht, verstevigd en gevoed, met een aangenaam welzijnsgevoel voor de huid.

RECOVER TOUCH [ adventure ]

Een sterke antioxidanten- en vitaminerijke gezichtsbehandeling, verrijkt met gojibessen voor een diep herstellende en aanvullende werking.

ACTIVE PURENESS [ adventure ]

Een intensieve en milde behandeling voor een diepe reiniging om de huid opnieuw in balans te brengen. Zorgt voor een frisse huid. Aanbevolen voor de vette en onzuivere huid. Geeft de huid een heldere, zachte en egale uitstraling. Reinigt en vernieuwt de huid, herstelt het talg- en hydratatieniveau.

 

SACRED NATURE FACE 50/75/90 MIN.

€ 60/85/100

ORGANIC ANTI-AGE

Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kun je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve behandeling met ons sacred nature systeem. Dit systeem bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert.

EYE SUPREME 15 MIN. EXTRA

€ 22,50

Deze anti-aging oogbehandeling is ontwikkeld voor de gevoelige en dunne huid rondom de ogen. De behandeling werkt intensief verzorgend, vochtafdrijvend en liftend op de huid rondom de ogen.

[ TEEN ]

TEENAGE 30/50 MIN.

€ 37,50/60

Intensieve dieptereiniging en kalmerende behandeling speciaal voor de jeugd. Verwijdering van onzuiverheden! Kalmeert en verzorgt, met een goed thuisadvies. Extra bij de 50 min. behandeling een reinigend masker.

LITTLE PRINCESS 30 MIN.

€ 37,50

Ook de allerkleinste prinsesjes houden van lekker tutten! Verzorging en ontspannen kun je niet vroeg genoeg leren. Lekker met mama of papa mee of samen met een vriendinnetje. Reinigingsmaskertje, massage en een make-up touch.

[ MAN SPACE ]

MAN-PERFORMER 50/75/90 MIN.

€ 60/85/100

Een verstevigende of herstellende gelaatsbehandeling, waarbij uw huid gereinigd en gescrubd wordt. Bovendien ontvangt u een gelaats-, nek- en schoudermassage. Een hydraterend masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Tijdens het masker ontvangt u een hoofdhuid- of voetmassage. Er zal afgesloten worden met een dagverzorging of een luchtige hydraterende gel.

MAN-STRONG AND RELAX 90 MIN.

€ 125

De strong and relax behandeling is een zeer ontspannen behandeling. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. U ervaart de gelaats, nek en schoudermassage met daarop volgend een hotstone rug-nek- schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème of een luchtige hydraterende gel.