Workshops & Arrangementen


Naast de losse behandelingen is er ook nog een selectie aan uitgebreide arrangementen voor bijzondere gelegenheden en leuke workshops.


Voor meer informatie en aankomende workshops en retraites kijk op ilmatrip.nlDAY AT THE SPA

Voor 2 tot 4 personen. Intake, welkomstritueel, scrub, sacred nature face &; body ritual en massage naar keuze.

MIRROR MIRROR ON THE WALLBRIDE TREATMENT 2x 90MIN.

Voor een stralend middelpunt. Hair and bride make-up met eraan voorafgaand een proefsessie. Eventueel uit te breiden met een lekkere gelaatsbehandeling. Va €250

Goed overleg over de mogelijkheden, de kleuren, opgestoken, stijl of krullend, zodat we goed van elkaar weten wat er te wachten staat op de grote dag, en we alles goed kunnen doorspreken. Eventueel uit te bereiden, minimaal een week van tevoren, met een oppepper van het gelaat en decolleté, voor een mooie ondergrond voor een stralende make-up met gemodelleerde wenkbrauwen (tegen meerprijs van €55,00)

Op de grote dag zelf een bruidskapsel en een bruidsmake-up met een assepoesters frambozen ampul, die de poriën verfijnen en een perfecte basis vormt voor een stralende bruids make-up.

THE DAY AFTER [ cadeau tip ]

Een massage voor twee om al de mooie indrukken te verwerken en de wittebroodsweken goed te beginnen.

JOYFUL TOUCH MASSAGE WORKSHOP4 avonden

Een aanraking zegt meer dan 1000 woorden. In onze cultuur zijn we de waarde van eenvoudig en bewust aanraken bijna vergeten. Vaak hebben we zelfs allerlei oordelen over aanraken en aangeraakt worden. De essentie en de mogelijkheden van aandachtig aanraken en laten aanraken zijn enorm. Wat kan er ontstaan en wat is er mogelijk als jij je laat raken?

LOVE WEEKEND

Een op maat gemaakt weekend met onder andere een verblijf in de tuinsuite, Joyful touch massage workshop voor twee, 210th box + bad pebble. Opdrachtjes voor onderweg via de mail naar ieder van jullie persoonlijk gestuurd.

Leuke tips voor uitjes en restaurants, waar je samen kunt genieten. Optioneel fotoshoot of schrijfworkshop ‘de liefdesbrief’. Op aanvraag maken wij voor u een passende offerte aan de hand van uw wensen.

STRESS RELEASE

Workshop omgaan met grenzen, hooggevoeligheid en stress management. Via lijfwerk, samenspel en plezier!.

ZINTUIGEN WANDELING

In stilte het eiland ervaren onder begeleiding, met aan het eind een meditatie. Find Your Bliss. Op adem komen en ervaren wat mijn lijf mij te vertellen heeft. Voor groepen tot 8 personen € 42,50 p.p., voor grotere groepen maken wij een passende offerte

MAKE-UP WORKSHOP

Spelen met kleuren workshop. Wij nodigen je uit om je eigen toilettasje mee te nemen. Wij lopen deze samen door en leggen het passende gebruik hier van uit. Daarnaast vullen we deze aan met persoonlijke must have's (deze zijn exclusief in prijs van de workshop). De workshop kost € 45 p.p.

We leren je werken en kijken met de voor jou juiste producten en kleuren. Leren je tips en tricks voor een dag of feest make-up

Maximaal 6 personen

MINDFULNESS MIDWEEK TOTAL TRIP

Wellness (mid)week op maat gemaakt Retreat voor de mens die er even uit wil om weer ruimte en uitzicht op de horizon te creëren! Tijd om naar geest, ziel en lichaam te luisteren! Lichaamswerk, wellness, detox meditatie en creatieve opdracht, massages. Op aanvraag maken wij voor u een passende offerte aan de hand van uw wensen.

KLEURENANALYSE

Ze zeggen dat de eerste indruk het belangrijkst is... Maar hoe kom je daarbij goed uit de verf?! Met een beetje kennis is dat helemaal niet moeilijk.
Bij de kleurenanalyse wordt met kleurendoeken gewerkt om te ontdekken welke kleuren de totale harmonie brengen in kleding, make-up, haarkleur en sieraden. We kijken welke kleuren uw persoonlijkheid tot zijn volle recht laten komen. Inclusief kleurenpaspoort.

Tijdens deze leuke en informatieve behandeling hebben we persoonlijke aandacht voor de 'topper en flopper' in je kledingkast. We kunnen daarbij ook de toilettas doornemen en alle mogelijkheden van de make-up langsgaan.
Dit voorkomt miskopen en zorgt ervoor dat soms met juist minder kleding de garderobe toch beter en meer uitgebalanceerd wordt opgebouwd. Daarnaast geeft het zekerheid in je mogelijkheden, in wat jou onderstreept en je laat stralen.

Kortom: erg leuk. En ook fijn om samen te doen. Je mag ook iemand meenemen met wie je graag winkelt zodat diegene extra houvast kan bieden en mee kan kijken naar wat de verschillende kleuren met je doen. Aan het einde krijg je een handzaam kleurenpaspoort mee, wat bij elke twijfel in de winkel meteen uitsluitsel biedt. De moeite waard als investering, maar vooral ook voor veel plezier!

Prijzen op aanvraag

Laat je verwennen.