Het Team

Over onze Beautyspecialisten


Maud ons jongste teamlid! Met haar jeugdige enthousiasme en passie voor schoonheid brengt ze een frisse wind in onze salon. Ze is niet alleen bedreven in haar vak, maar ook eens super goed in! We zijn verheugd om Maud bij ons te hebben en kijken uit naar de energie en nieuwe perspectieven die ze brengt.


Ilma Trip is de oprichtster van Total Trip Style. In 1991 ontstond er ruimte voor haar droom: een totaalvakantie en een tweede thuis, waar mensen lekker tot zichzelf kunnen komen. Dit kon ze allemaal beginnen binnen het hotel wat later door Ilma en Dick wordt overgenomen van haar ouders. In die tijd was totaal cosmetiek nog niet algemeen bekend, maar haar hart was er al voor gevallen. De zolder werd omgetoverd tot wellnessruimte, aandacht van top tot teen van binnen naar buiten. Kleurenanalyses, een goede coupe, dansende krullen, lichaam- en gelaatsverzorging en ontspannenden massages, daarvoor kunt u bij Total Trip Style terecht. Ilma heeft oog voor de mens in zijn geheel en welzijn. Retraites, Systemisch lichaamswerk, Balance breathing, Zintuigenwandeling, Stress release, Massagetherapie en veel meer, kijk op Ilma haar eigen website; www.ilmatrip.nl


Tess Onze nieuwe collega binnen ons team. Vanwege haar grote liefde voor het eiland door haar familie die hier woont heeft Tess samen met haar vriend, de stap gemaakt om op Terschelling te komen wonen en werken. Tess staat bekend om haar warme, gastvrije benadering. Ze zorgt niet alleen voor een stralende huid, maar ook voor een heerlijke krachtige behandeling. We zijn super enthousiast om Tess bij ons te hebben en kijken uit naar alle geweldige dingen die ze zal bijdragen aan ons team en aan de glimlach van onze klanten!


Hester Na een zeer fijne stageperiode van de opleiding beauty & wellness manager, hebben wij Hester mogen behouden voor ons bedrijf. Hester is een zeer professionele collega en inmiddels is zij doorgegroeid in de organisatie van ons bedrijf. Hierdoor is zij maar een beperkt aantal uren in de salon. Ze is zeer zorgvuldig en correct, met een oog voor detail werkt ze zeer precies en ze is georganiseerd tot in de puntjes! Voor onze bruidjes is zij het aanspreekpunt en ook de speciale events neemt zij voor haar rekening. U kunt bij Hester zeker een vakkundig huidadvies verwachten door haar kennis over onze producten.