Ons Blog


Het Team

Over onze Beautyspecialisten


Ilma Trip is de oprichtster van Total Trip Style. In 1991 ontstond er ruimte voor haar droom: een totaalvakantie en een tweede thuis, waar mensen lekker tot zichzelf kunnen komen. Dit kon ze allemaal beginnen binnen het hotel wat later door Ilma en Dick wordt overgenomen van haar ouders. In die tijd was totaal cosmetiek nog niet algemeen bekend, maar haar hart was er al voor gevallen. De zolder werd omgetoverd tot wellnessruimte, aandacht van top tot teen van binnen naar buiten. Kleurenanalyses, een goede coupe, dansende krullen, lichaam- en gelaatsverzorging en ontspannenden massages, daarvoor kunt u bij Total Trip Style terecht. Ilma heeft oog voor de mens in zijn geheel en welzijn. Retraites, Systemisch lichaamswerk, Balance breathing, Zintuigenwandeling, Stress release, Massagetherapie en veel meer, kijk op Ilma haar eigen website; www.ilmatrip.nl


Jennie Onze nieuwe collega binnen ons team. Vanwege haar grote liefde voor de zee, het strand, de vrijheid maar ook de rust heeft Jennie de stap gemaakt om op Terschelling te komen wonen en werken. Jennie is een zeer gespecialiseerde beautyspecialist die met veel zorg, verbinding, liefde en aandacht te werk gaat. Zij heeft veel kennis van de huid, huidverzorging en make-up. Zij is degene die sfeer geeft aan onze salon, en mooie hoekjes etaleert. [Comfort Zone] stal direct haar hart bij het ontdekken en het zelf ondergaan van de totaal beleving door geur, het behandelplan en aanpak! Bij haar bent u in zeer liefdevolle handen! Jennie werkt met zorg en vol aandacht.


Hester Haagsma Na een zeer fijne stageperiode van de opleiding beauty & wellness manager, hebben wij Hester mogen behouden voor ons bedrijf. Hester is een zeer professionele collega en inmiddels is zij doorgegroeid in de organisatie van ons bedrijf. Hierdoor is zij maar een beperkt aantal uren in de salon. Ze is zeer zorgvuldig en correct, met een oog voor detail werkt ze zeer precies en ze is georganiseerd tot in de puntjes! Voor onze bruidjes is zij het aanspreekpunt en ook de speciale events neemt zij voor haar rekening. U kunt bij Hester zeker een vakkundig huidadvies verwachten door haar kennis over onze producten.