Ons Blog


Het Team

Over onze Beautyspecialisten


Ilma Trip is de oprichtster van Total Trip Style. In 1991 ontstond er ruimte voor haar droom: een totaalvakantie en een tweede thuis, waar mensen lekker tot zichzelf kunnen komen. Dit kon ze allemaal beginnen binnen het hotel wat later door Ilma en Dick wordt overgenomen van haar ouders. In die tijd was totaal cosmetiek nog niet algemeen bekend, maar haar hart was er al voor gevallen. De zolder werd omgetoverd tot wellnessruimte, aandacht van top tot teen van binnen naar buiten. Kleurenanalyses, een goede coupe, dansende krullen, lichaam- en gelaatsverzorging en ontspannenden massages, daarvoor kunt u bij Total Trip Style terecht. Ilma heeft oog voor de mens in zijn geheel en welzijn.


Simone Bruchner Als een van de eersten vulde zij ons team aan. Als beautyspecialist heeft zij zich gespecialiseerd in anti-aging en bindweefselmassages. Ze heeft een trouw aantal cliënten die erg tevreden is over het verstevigende resultaat. Simone is erg creatief en heeft veel gevoel voor sfeer en verhouding. Dit komt ook tot uiting in haar werk als make-upartiest voor feestjes en bruiloftgasten. Zij is degene die sfeer geeft aan onze salon en de laatste trends op de voet volgt via media. Ze onderzoekt deze trend en vertolkt ze vervolgens in eigen werk. [Comfort Zone] stal direct haar hart bij het ontdekken en het zelf ondergaan van de totaal beleving door geur, het behandelplan en aanpak! De liefde voor haar vak maakt haar tot een professional die rustig en duidelijk haar inbreng geeft binnen ons bedrijf. Bij haar bent u in zeer bekwame handen!


Hester Haagsma Na een zeer fijne stageperiode van de opleiding beauty & wellness manager, hebben wij Hester mogen behouden voor ons bedrijf. Hester is een zeer professionele collega en inmiddels is zij doorgegroeid in de organisatie van ons bedrijf. Ze is zeer zorgvuldig en correct en daarom is zij ook onze Anastatia brow expert! Met een oog voor detail werkt ze zeer precies en ze is georganiseerd tot in de puntjes! Voor onze bruidjes is zij het aanspreekpunt en ook de speciale events neemt zij voor haar rekening. Doordat ze maar een beperkt aantal dagen in de salon staat, organiseren we de laatste dinsdag in de maand een walk-inavond. Hier kunt u terecht voor een stralende oogopslag en alle dames die mooie wenkbrouwen en wimpers willen zijn dan welkom! U kunt bij Hester zeker een vakkundig huidadvies verwachten door haar kennis over onze producten. Hebt u vragen of wensen, dan kunt u mailen naar:  Hester@walvisvaarder.nl