Total Trip februari blog

Total Trip Blog
March 24, 2019

Deze maand als onderwerp in het Total Trip blog de gevoelige huid. 

Wij hopen hiermee een stukje duidelijkheid te scheppen over wat de gevoelige huid nou precies is en hoe deze het beste verzorgt kan worden.
Veel lees plezier!

De gevoelige huid en hoe ga ik hier mee om?
De gevoelige huid, het is geen apart huidtype ook al zou je dit misschien wel verwachten. Je kunt net zo goed een vette huid hebben maar dat deze wel heel gevoelig is. Of een vochtarme huid in combinatie met een gevoelige huid. Hieronder vind je de uitleg van een gevoelige huid en de verzorging ervan.
– Gevoelige huid
Dit is een huidtype dat best vaak voorkomt en te herkennen aan de snelle reacties
van de huid. Deze reacties kunnen veroorzaakt worden door stress, felle zon, kou, schoonmaakmiddelen of bepaalde verzorgingsproducten dit kan zich uiten in bijvoorbeeld: rode vlekjes, reactie na producten, schilfertjes en droog/schraal.

De gevoelige huid is vaak dunner en en fijner en heeft daarom ook een goede verzorging nodig. Wij adviseren je om daarvoor de Remedy lijn te gebruikt van [comfort zone]. In de producten van de Remedy lijn is mexicaanse hysop verwerkt dit kalmeert de huid en verminderd irritaties en roodheden. De remedy lijn werkt als het ware als een probiotica voor de huid, de producten respecteren de huidflora en versterken de huidbarrière .

De lijn bestaat uit: een crème, een defense crème (dit is een crème die dikker is van structuur te gebruiken als nacht crème of in de winter bij extra koud weer) een cream to oil reiniging, een toner, een oil, en een serum.

Mocht u nou de producten willen proberen of meer informatie willen hier over, kom dan gerust even langs of neem contact op met één van de specialistes!


Behandeling van de maand: Remedy Soothing (75 min)
Wat is het doel van de behandeling?

Het is een behandeling die een versterkende en verzachtende werking heeft. Het hersteld de beschermende functie van de huidbarrière. De producten van de Remedy lijn bieden de huid weer rust en een extra beschermlaag om invloeden van buitenaf te beperken. Met als resultaat een rustigere huid met minder roodheden, wie wil dat nou niet!

Wat zijn de voordelen van de Remedy Soothing behandeling?
– Verzacht en voedt de huid.
– Vermindert roodheid en irritatie.
– Versterkt de huidbarrière.

Voor wie is de Remedy Soothing geschikt?

Voor iedereen!
De behandeling is een boost voor je huid in de Winter en Zomer. De Remedy Soothing zorgt ervoor dat de huid een extra beschermlaag heeft in koud en droog weer. Perfect na blootstelling aan de zon en verbranding door de zon. Kortom de behandeling is voor vele doeleinden geschikt zowel in de zomer als in de winter.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Handmassage
  • Gelaatsmassage
  • Remedy peeloff mask
  • Remedy serum
  • Remedy cream

Kostenplaatje
De behandeling heeft een duur van circa 75 minuten en kost €75,-
Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je vragen over deze behandeling? Laat het dan weten aan één van de specialistes zij leggen er graag meer over uit. U kunt contact opnemen via 0562-449000 of via het contact formulier op www.totaltripstyle.nl

Wij hopen dat jullie het een leuk blog vinden en laat gerust feedback achter!
Liefs,
Ilma, Simone, Hester en Inge

Comments are closed.